CMS software om een website voor uw bedrijf in elkaar te zetten

Geplaatst op 20-09-2022

Een website voor uw bedrijf in elkaar zetten, dat is met de juiste hulpmiddelen prima te doen. Ten eerste is het belangrijk om een hostingpakket te hebben waarop u de CMS software van uw site kunt installeren. Dergelijke software kan in de vorm van een PHP script worden gekocht op de site van Vrolijk Internet Services. Dergelijke software is nodig om uw zakelijke site te kunnen inrichten en te kunnen beheren. Tenslotte is het belangrijk een passende domein te registreren voor uw zakelijke site. Bij het registreren van nieuwe hosting kunt u een domeinnaam kiezen, welke vervolgens zal worden aangemaakt en zal worden gekoppeld aan uw hosting.

Met de CMS software is het niet lastig om uw website in te richten en de gewenste inhoud op uw site te plaatsen. U krijgt de beschikking over inloggegevens waarmee binnen het afgeschermde onderdeel kan worden ingelogd en waarmee aanpassingen binnen uw zakelijke site aangebracht kunnen worden. Op ieder tijdstip kan in het beheergedeelte worden ingelogd en kunnen er op een gemakkelijke wijze aanpassingen doorgevoerd worden binnen de site. Opgeslagen wijzigingen zullen direct zichtbaar voor de bezoekers zijn.

Omdat u zelf uw website kunt inrichten, is een webmaster inhuren niet nodig. U kunt op elk moment inloggen en een nieuwe pagina aan uw zakelijke website toevoegen via de beheeromgeving van uw bedrijfswebsite. Van de diverse onderdelen die de bezoeker op uw site ziet, kunt u via een kleurkiezer de kleuren instellen. Na het opslaan van de nieuwe kleuren, zal uw site direct in de nieuwe kleuren zichtbaar zijn voor de bezoekers.

Als u de CMS software aanschaft zult u meteen toegang krijgen tot de benodigde PHP bestanden. Hoe u deze bestanden op uw hostingpakket kunt plaatsen en hoe u het systeem vervolgens kunt installeren, leest u in de handleiding op de site van Vrolijk Internet Services.